Coaching vanuit je vertrouwde omgeving

   Geen reistijd
Heb je interesse in wat ik voor jou kan betekenen als coach, maar is reistijd of afstand een bezwaar? Je kunt ook kiezen voor een coachingstraject dat volledig online plaatsvindt. De duur van een online sessie is 60 minuten.
 
   Kwaliteit staat voorop
Er vindt altijd een gratis oriëntatiegesprek plaats, voordat je bij mij een (online) coachingstraject start. In dit gesprek stellen we samen vast of jouw situatie en vraagstukken daadwerkelijk geschikt zijn voor Online Coaching.
 
   Lager tarief
Voor Online Coaching hanteer ik een lager uurtarief. Door een strippenkaart aan te schaffen, behaal je extra voordeel. Hieronder staan de verschillende tarieven vermeld. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Visual Online Coaching

Tarieven Online Coaching

Uurtarief

€ 60,00 Per online coachingssessie
  • Voordeel: € 25,00 per uur

Strippenkaart Basis

€ 275,00 Online coachingssessies: 5
  • Voordeel: € 150,00

Strippenkaart Uitgebreid

€ 525,00 Online coachingssessies: 10
  • Voordeel: € 325,00

Plan een gratis oriëntatiegesprek

De bedragen zijn inclusief btw voor particuliere klanten en exclusief btw voor zakelijke klanten. De bedragen gelden alleen voor Online Coaching. Een online coachingssessie duurt 60 minuten. De geldigheid van de strippenkaart is 1 jaar na het moment van aanschaf. De kosten van een strippenkaart worden vooraf in één keer gefactureerd. Een strippenkaart is alleen te gebruiken voor online coachingssessies. Niet gebruikte strippen van de strippenkaart worden niet terugbetaald.

“Ik raad zeker aan om met Menno te werken. Door zijn oprechtheid en betrokkenheid voelde ik me vrij snel op mijn gemak en durfde ik gelijk eerlijk te zijn in de gesprekken.”